21 mai 2012 - Mesajul electoral al presedintelui F.C.E.R. Dr. Aurel Vainer

 

Stimați alegători

Federația Comunităților Evreiești din România prezintă pentru prima dată, la Alegerile Locale pentru Consiliul General al Municipiului București, Consiliile Sectoarelor din Municipiul București şi pentru Consiliile Municipiilor : Sibiu, Alba Iulia, Brăila, Oradea şi Reşiţa, candidați proprii.

                       

Este o expresie a înțelegerii noastre și acțiunilor noastre continue pentru integrarea "în viața cetății” în care trăim și beneficiem de stradaniile celor care asigură bunul mers al lucrurilor în capitala României şi municipiile în care avem candidaţi.

Vă prezentăm, dragi alegători candidații Federației Comunităților Evreiești din România, oameni harnici, pricepuți, destoinici care doresc să pună, cu întreaga lor capacitate, gândul și umărul la mai buna funcționare a autorităților publice din București şi municipiile : Sibiu, Alba Iulia, Brăila, Oradea şi Reşiţa.

LISTA CANDIDAŢILOR

FEDERAŢIEI COMUNITĂŢILOR EVREIEŞTI DIN ROMÂNIA

LOCUL PE BULETINUL

DE VOT

Consiliul General   al Municipiului Bucureşti

Şimşensohn Erwin

Weinberger A.G.

Rădescu Voicu

Bucureşti Sector 2

Bărlădeanu Veronica

Bucureşti Sector 3

Horn Silvian

13

Bucureşti Sector 4

Cohen Valentin

10

Bucureşti Sector 6

Blănaru Peri

18

Municipiul Sibiu

Frâncu Mihai

Municipiul Alba Iulia

Borza Lia

Municipiul Brăila

Megan Iuliana Iosefina

Cazacu Mirela Rozina

Municipiul Reşiţa

Schnabel Ivan

Municipiul Oradea

Seidler Andrei

În oferta noastră electorală, a fiecăruia dintre candidați sunt puse în evidență realizări proprii, dar mai ales dorința și credința lor în mai bine și progres.

În calitatea mea de Președinte al Federației Comunităților Evreiești din România și de Deputat în Parlamentul României, sprijin în totalitate candidații noștri, cu speranța că veți înțelege și dumneavoastră mesajul nostru „Un plus de dorință, cultură și curaj” pentru progres și civilizație.

Votați cu încredere candidații Federației Comunităților Evreiești din România la alegerile locale pentru Municipiul, sectoarele Bucureștiului şi municipiile : Sibiu, Alba Iulia, Brăila, Oradea şi Reşiţa!

Dr. Aurel Vainer

Președinte