13 noiembrie 2012 - COMUNICAT DE PRESA Dr. Aurel Vainer, candidatul F.C.E.R. la un nou mandat de deputat, s-a intalnit cu alegatorii din Focsani, Tecuci si Iasi

 

Marți, 13 noiembrie a.c., a fost cea de-a doua zi a periplului electoral realizat de dr. Aurel Vainer în mai multe localitati din Moldova.

Candidatul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (F.C.E.R.) la un nou mandat de deputat a avut marti doua  intalniri cu alegatorii din Focsani (la care s-au alaturat si cei din Tecuci) si, respectiv, din Iasi.

Intalnirile au fost moderate de catre presedintii Comunitatilor Evreilor din Focsani (Mircea Rond) si Iasi (Abraham Ghiltman).

La intrunirea cu alegătorii din Focșani a luat cuvântul parlamentarul PSD de Vrancea Angel Tilvar, Iancu Aizic, presedintele Comunitatii Evreilor din Tecuci, prof. Stefan Neagu și istoricul Bogdan Dogaru, precum si membrii conducerii F.C.E.R. și staff-ul de campanie al deputatului Aurel Vainer, care l-au insotit pe candidat in turneul electoral.

In capitala judetului Iasi, la intalnirea cu alegatorii au luat parte subprefectul judetului Iasi, Bogdan Abalași, deputatul Marius Spanu, presedintele Comunitatii Evreilor Dorohoi, Iancu Isidor, supraviețuitorul din Trenurile Mortii, Iancu Tucarman, membri ai staff-ului electoral al dr. Aurel Vainer.

In ambele comunitati, intalnirile au avut reusite intermezzo-uri artistice, la Focsani sustinute de elevi ai Liceului „Unirea” si la Iasi de formatia muzicala „Nigun”.

Dr. Aurel Vainer, care a mai avut doua mandate de deputat consecutive, si-a expus principalele puncte ale programului sau electoral:

· Stransa conlucrare intre minoritatile nationale si populatia majoritara

· Imbunatatirea mediului de afaceri pentru o mai buna competitivitate pe piata financiara

· Lupta pentru combaterea saraciei, coruptiei, birocratiei

· O cat mai mare responsabilitate din partea legislatorilor in viitorul Parlament.

Dr. Aurel Vainer, a raspuns intrebarilor din sala.

Miercuri, 14 noiembrie a.c. Comunitatile din Stefanesti, Botosani si Suceava vor fi gazdele intalnirilor candidatului F.C.E.R. cu alegatorii.

Reamintim ca luni, 12 noiembrie, dr. Aurel Vainer s-a intalnit cu alegatorii din Galati si Braila.

Dr. Aurel Vainer este presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.

Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania