Excluderea din PSD a lui Daniel Predoiu, salutată de Dr. Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

 

Radio România Actualităţi (11 septembrie 2015, ora 11:00)

 

Realizator : Reporter – Iulia Gherman : Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, precizează într-un comunicat de presă că decizia promptă luată de preşedintele interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, în cazul Daniel Predoiu, este un gest de corectitudine şi normalitate, binevenit în contextul în care extremismul câştigă teren în Europa, Liviu Dragnea a declarat că nu acceptă ca în PSD să activeze membri care să aibă convingeri antisemite.

 

Liviu Dragnea : Am avut o discuţie cu preşedintele Organizaţiei PSD Olt şi i-am cerut cu toată fermitatea să convoace structurile statutare pentru ca acest domn să fie exclus din PSD. PSD-ul nu este un partid antisemit şi în partidul nostru nu pot fi membri cu convingeri antisemite. Dacă dl. Daniel Predoiu vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în cadrul PSD, care nu este nici antisemit, nici xenofob.