12 noiembrie 2012 - COMUNICAT DE PRESA Dr. AUREL VAINER, candidatul F.C.E.R. la un nou mandat de deputat, s-a intalnit cu alegatorii din Braila si Galati

La 12 noiembrie a.c. au avut loc primele doua intalniri electorale din tara, Braila si Galati ale candidatului Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (F.C.E.R.), Dr. Aurel Vainer, cu alegatorii.

Candidatul, care a mai avut doua mandate de deputat consecutive, si-a expus principalele puncte ale programului sau electoral:

Stransa conlucrare intre minoritatile nationale si populatia majoritara

Imbunatatirea mediului de afaceri pentru o mai buna competitivitate pe piata financiara, lupta pentru combaterea saraciei, coruptiei, birocratiei si o cat mai mare responsabilitate din partea legislatorilor in viitorul Parlament.

Moderatori au fost presedintii de Comunitati evreiesti din orasele sus amintite. Au luat cuvantul vicepresedintele Federatiei, ing. Paul Schwartz, presedintele Camerei de Comert si Industrie Galati , Dan Lilion Gogoncea si membri ai Consiliului de conducere al Federatiei. Dr. Aurel Vainer, a raspuns intrebarilor din sala.

Marti 13 noiembrie a.c. Comunitatile din Focsani si Iasi vor fi gazdele intalnirilor candidatului F.C.E.R. cu alegatorii.

Reamintim ca luni, 11 noiembrie, dr. Aurel Vainer s-a intalnit cu alegatorii din Bucuresti.

Dr. Aurel Vainer este presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.