3 - 5 decembrie 2012 - COMUNICAT DE PRESA - Dr. Aurel Vainer, candidatul F.C.E.R. la un nou mandat de deputat se intalneste cu alegatorii din Israel si Republica Moldova

FEDERAȚIA COMUNITĂȚILOR EVREIEȘTI DIN ROMÂNIA

Comunicat de presă

Dr. Aurel Vainer, candidatul F.C.E.R. la un nou mandat de deputat, se întâlnește cu alegătorii din Israel și Republica Moldova

 

            Dr. Aurel Vainer, candidatul Federației Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R.) la un nou mandat de candidat se va întâlni luni, 3 decembrie și miercuri, 5 decembrie, cu alegătorii săi din Tel Aviv și Chișinău.

            După un turneu electoral prin 22 de localități din România, dr Aurel Vainer  se va întâlni luni, 3 decembrie, cu alegătorii din Tel Aviv. Reuniunea va avea loc la ora 17, la Casa Scriitorilor din Tel Aviv. Cuvântul de deschidere va fi pronunțat de președintele Organizației Unitare a Evreilor Originari din România, Micha Harish, fost membru  al Guvernului israelian. Va urma un moment muzical, susținut de Arie Leibish-Laiş.

            Candidatul F.C.E.R. își va informa alegătorii asupra activității depuse în precedentele două mandate, asupra obiectivelor din programul său electoral, dar și asupra activității sale de președinte al F.C.E.R.

            Dr. Aurel  Vainer, care candidează acum  la al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, se va întâlni joi, 5 decembrie, cu alegătorii săi (în special de etnie evreiască) din Chișinău, întrunirea fiind programată să aibă loc la Centrul Comunitar Evreiesc din Capitala Republicii Moldova.

            Menționăm că Aurel Vainer, doctor în economie, vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, este și reprezentantul comunității românești de afaceri, încheind, în acest sens, o serie de acorduri cu Camerele de Comerț teritoriale din România.

            Reamintim că, în perioada 11-22 noiembrie, dr. Aurel Vainer s-a întâlnit cu electoratul din București, Brăila, Galați, Focșani (inclusiv Tecuci), Iași, Ștefănești, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț,  Roman, Bacău, Ploiești, Alba Iulia, Tg. Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Sighetu Marmației, Satu Mare, Oradea, Arad, Lugoj și Timișoara.