10 decembrie 2013 - Institutul "Elie Wiesel" si Asociatia ADO - Arta prezinta spectacolul "Omul si Albina Sa"

 

 

 

       Aniversarea Zilei Drepturilor Omului la Memorialul Holocaustului Comunicat de presa

 

 

 

 

 

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel" şi Asociaţia ADO-Arta pentru Drepturile Omului prezinta marti, 10 decembrie, ora 11 la Memorialul Holocaustului spectacolul "Omul si Albina Sa" cu ocazia aniversarii a 65 de ani de la proclamarea Declaratiei Universale a Drepturilor Omului. Evenimentul este sustinut de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si American Jewish Joint Distribution Committee prin Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti.

 

Piesa "Omul si Albina Sa" a fost scrisa de Jak Neumann si trateaza barbaria razboiului si a intolerantei. Ea propune interiorizarea si totodata largirea sentimentului istoriei si al comunitatii.

 

Spectacolul "Omul si Albina Sa" a fost dezvoltat intre iulie si septembrie 2013 de artistii Katia Pascariu, Jak Neumann si Paul Dunca in cadrul programului de rezidente ArtistNe(s)t 2013, proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National; producatori: Asociatia ArtistNe(s)t -Reteaua Centrelor de Rezidenta pentru Artisti in parteneriat cu Muzeul National "George Enescu" si Centrul de Cultura "George Apostu" din Bacau.

 

ADO este o organizatie neguvernamentala cu scopul de a promova acte artistice care imbunatatesc şi intaresc comunitatile şi relatiile dintre acestea, proiecte educationale, actiuni de interventie sociala.

 

Un numar limitat de locuri este disponibil cererii publicului. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://orgado.wordpress.com